Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Δήμος
Ρεθύμνου
Τ.Κ 74100

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Β:694 025 4947
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ:697 701 9022
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Μ:694 780 8851

giorgoskanakakis@gmail.com

''Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝΙ'' ΣΤΗΝ ΑΜΝΑΤΟ!!!

2016-07-18 09:25
ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΖΗΣΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤHN ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΝΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΝΑΤΟΥ.
ΑΠΟ ΤΙΣ 17:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ''ΣΤΕΚΙ''ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΝΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ''Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝΙ''ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗ ΝΙΚΟΥ ΜΠΛΑΖΑΚΗ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ  ΚΑΤΗΦΟΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΜΝΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ  ΠΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ  ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΑΝΝΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ  ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗ..
ΕΠΙΣΗΣ  ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ  ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ  ΑΠΟ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.
 Η ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕ   ΜΕΛΩΔΙΕΣ,ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΝΑΠΟΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ...