Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Δήμος
Ρεθύμνου
Τ.Κ 74100

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Β:694 025 4947
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ:697 701 9022
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Μ:694 780 8851

giorgoskanakakis@gmail.com

Σε σπουδαία αθλητική διοργάνωση για το Νομό μας αναδείχτηκε ο Αρκάδιος Δρόμος 2016.

2016-11-11 01:17

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ''ΑΡΚΑΔΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ'' 22,800 Μ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ''ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ'' ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ..
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΩΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 344 ΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 280...

Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΗΤΑΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ''ΑΡΚΑΔΙ'' ΠΟΥ ΕΜΨΥΧΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ (ΑΜΝΑΤΟΣ-ΚΥΡΙΑΝΝΑ-ΛΟΥΤΡΑ-ΠΗΓΗ-ΑΔΕΛΕ) ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ''ΑΡΚΑΔΙ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΑΒΒΑΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΝΧΕΙΡΗΜΑ!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ 7000 ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ''ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ'' ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 300 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 215 ΔΡΟΜΕΙΣ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΨΟΓΟ ΑΡΚΑΔΙΟ ΔΡΟΜΟ!!

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΑΡΚΑΔΙΑ ΤΩΝ 150 ΧΡΟΝΩΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ!!!

ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ